Wie is zuster Maaike?

Wie is zuster Maaike?

Hoi allemaal!

Mijn naam is Maaike van Sasse van IJsselt. In juli 2016 ben ik afgestudeerd van de HBO-V opleiding aan de Hogeschool Rotterdam. Hierna heb ik een half jaar de wereld rondgereisd voordat ik in maart 2017 ging werken in het Erasmus MC. In 2020 heb ik mijn master verplegingswetenschap behaald.

Op Instagram ben ik vrij actief (@maaikevansasse). De afgelopen jaren heb ik hier veel over mijn werk als senior verpleegkundige, docent Evidence Based Care en net afgestuurd verplegingswetenschapper laten zien. Mijn volgers werden hier heel enthousiast van en al snel stroomde mijn inbox vol met vragen over de HBO-V, mijn werkzaamheden, de verschillende diensten die ik draai, het patiëntencontact, verpleegtechnische handelingen, doorstuderen na de HBO-V en ga zo maar door. Dit enthousiasme samen met mijn passie voor schrijven, zorgde er eigenlijk voor dat ik bedacht om alle vragen te beantwoorden in mijn blogs die op http://www.zustermaaike.com staan! Inmiddels worden er dagelijks meer dan 100 artikelen gelezen en schrijf ik nog vol met enthousiasme.

Het eerste wat ik mee wil geven voordat je wat blogs gaat lezen, is dat dit mijn visie op mijn werk als verpleegkunde en verpleegkunde an sich is. Dit betekent dat er geen goed of fout is. Feedback geven mag altijd (in een comment, via Instagram of via de e-mail: maaikevansasse@hotmail.com). Daarna wil ik je natuurlijk veel plezier wensen met rondkijken op mijn site.

Bedankt voor je bezoekje!

Liefs, Maaike

Geef een reactie