Wie is zuster Maaike?

Hoi allemaal!

Mijn naam is Maaike van Sasse van IJsselt. In juli 2016 ben ik afgestudeerd van de HBO-V opleiding aan de Hogeschool Rotterdam. Hierna heb ik een half jaar de wereld rondgereisd voordat ik in maart 2017 ging werken in het Erasmus MC.

Achter een oud computertje ergens in een klein dorpje van het Zuidereiland van Nieuw Zeeland heb ik mij ingeschreven voor de pre-master van Verplegingswetenschappen. Nu, drie jaar later, ben ik aan het afstuderen én over 10 maanden heb ik hopelijk mijn MSc papiertje in handen.

Op Instagram ben ik vrij actief (@maaikevansasse). Ik post hier over mijn leven: werken, studeren, sporten en leuke dingen ondernemen (lees: voornamelijk werken en studeren). Het afgelopen jaar heb ik meer van mijn werk laten zien op Instagram. Mijn volgers werden hier heel enthousiast van en al snel stroomde mijn inbox vol met vragen over de HBO-V, mijn werkzaamheden, de verschillende diensten die ik draai, het patiëntencontact, verpleegtechnische handelingen, doorstuderen na de HBO-V en ga zo maar door. Dit enthousiasme samen met mijn passie voor schrijven zorgde er eigenlijk voor dat ik bedacht om alle vragen te beantwoorden op deze site!

Het eerste wat ik mee wil geven voordat je wat blogs gaat lezen, is dat dit mijn visie op mijn werk als verpleegkunde en verpleegkunde an sich is. Dit betekent dat er geen goed of fout is. Feedback geven mag altijd (in een comment, via Instagram of via de e-mail: maaikevansasse@hotmail.com). Daarna wil ik je natuurlijk veel plezier wensen met rondkijken op mijn site.

Bedankt voor je bezoekje!

Liefs, Maaike

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: